Cliff Atkinson – Beyond Bullet Points

 Cliff Atkinson draait al diverse Office generaties mee. De 2007 versie belandde via Amazon op mijn boekenplank. Death by PowerPoint is een veel voorkomend verschijnsel, en methoden om presentaties te verrijken in plaats te vernielen, zijn nuttig voor elke presentator. De techniek van storyboarding staat centraal in Atkinson’s boek. Eerst script schrijven, dan pas scenes invullen en als laatste plaatjes schieten. Met een beetje geluk houd je geen bullet point meer over in je volgende presentaties, maar stijgt de erkenning voor je structuur, boodschap en vorm.

Met een CD ROM, waarop de Word en PowerPoint templates voor de structuur, verschillende appendices, de PDF versie van het boek, en dergelijke staan,  is je presentatiegereedschap weer up-to-date.