Andy Hunter – Colour

      1 Comment on Andy Hunter – Colour

De in alle door Nettwerk geboden vrijheid geproduceerde opvolger van Life (2005) mag er zijn. Producer/DJ Andy Hunter’s Colour is een palet aan up-tempo techno sounding songs, poppy mid-tempo tunes en progressive house. Samen met dba’s Ronnie Bronnimann (alleen afwezig op Smile en Sapphire) en Shaz Sparks (Shine) zijn 12 nummers in elkaar gezet. Voor de liefhebbers van dba is de overstap naar Hunter een kleine.

Up-tempo stampers als Sound Pollution, de eerste single Stars is een prima te verteren popdeuntje, Shine zou zo van dba’s Bubble weggelopen kunnen zijn. Na het ontspannen Miracle volgt het techno System Error. Als een veelkleurig kleed van Jozef (ja, Technicolour vol samples staat ook op dit album) verkent Hunter alle hoeken en gaten van dance, ambient en electronica . Smile met Midge Ure nomineer ik voor een mash-up met TobyMac’s Portable Sounds en Together met Moby’s 18. Fade is weer heerlijk laid-back, Sapphire ambient en Out of Control rock & dance combined. Het zeer dansbare You sluit Colour boeiend af. Lekker album!