Weer wandelweer

      No Comments on Weer wandelweer

Het jeukt weer om te gaan wandelen deze dagen. Daarom gisteravond met vriend Patrick weer wat (wad)wandelafspraken gemaakt. Op m’n eigen agenda staat dit jaar in totaal een drietal wadlooptochten, naar Schiermonnikoog (via Wadlopen.info, de vuurtoren Arngast bij Wilhelmshaven (via Nordwestreisemagazin.de en Norderney (via Eilers.de).

Ook op het vaste land wordt er weer gewandeld, op 12 mei de Mooiste wandeling van Nederland en eind oktober met Patrick waarschijnlijk twee dagen een deel van een Lange Afstand Wandelpad, waarbij het Noaberpad langs de oostgrens nu grote kans van belopen heeft. Van het een komt het ander, en zo stond Internet Explorer gisteravond opeens vol interessante websites, zoals Wandelkalender.nl (keurig overzicht van door wandelverenigingen georganiseerde wandeltochten per datum), (Wandelnet.nl, Wandelpad.nl, Op lemen voeten (magazine voor wandelaars) en Op Pad (idem, maar dan van ANWB).