The Blogging Church

      No Comments on The Blogging Church

Wat onder de vlag van Rafael gemeente Sion in Meppel al jaren gebeurt, een website, bloggende gemeenteleden, een wekelijkse podcast van de preek en veel online foto’s en sinds kort de eerste doopplechtigheden op YouTube, is in Amerika nu samengevat in een handboek voor de (beoogd) bloggende kerk. The Blogging Church is bij elkaar geschreven door vijf populaire bloggers, Microsoft Geek Blogger Robert Scoble, RSS bedenker Dave Winer, Passonate Users blogster Kathy Sierra, marketeer Guy Kawasaki en , and 43 folders voorman Merlin Mann. Verder zijn interviews met bloggende dominees als Mark Driscoll, Craig Groeschel, Tony Morgan, Perry Noble, Greg Surratt en Mark Batterson verwerkt. “Onze man in Meppel”, Bart Groeneveld, bracht een maand geleden zijn blogfrequentie juist omlaag. Boeiende dynamiek!