Chris Falson – A Tree By The Water

Chris Falson – A Tree By The WaterVerrassend, deze heruitgave van Falson’s album uit 1998. Niet, dat de bluesrock van Chris Falson nu onaardig klinkt.Van 1988 tot 1992 was Chris lid van Totally Radical band samen met Geoff Bullock en Darlene Zschech, verhuisde naar de VS en bracht er sindsdien enkele albums uit, schreef voor Disney films, Star Trek en andere tv-shows. Niet schrikken, A Tree, is hoewel ‘americana’ met 12 luisterliedjes over Gods nabijheid, Christus’ offer en het verlangen meer op Hem te gaan lijken. Johnny Cash’s klassieker Were You There? Is prima gecovered. Liefhebbers van James Taylor, Van Morrison en de meer introvertere albums van Eric Clapton zijn ermee in hun nopjes en kunnen zich prima voorstellen, dat Falson met deze songs ook gerust in een bruin café speelt. Om met Chris te spreken: You can talk the talk, but can you walk the walk?