Krystal Meyers – Dying for a Heart

Cover of "Dying for a Heart"

Cover of Dying for a Heart

Op haar tweede album, Dying for a Heart, is een nieuwe uitbarsting van energie te horen van de 17e jarige Krystal Meyers. Met het producersduo Oz/Eskelin (All Star United) is ROCK geen wonder, maar het blijft imponeren, juist van jonge meiden als Meijers. Dat ze er flink mee scoort in Japan (zie www.anticonformity.net) verbaast me niet, nodig haar gerust uit voor Flevo. Verkijk je dus niet op de roze tienerkleuren op de hoes, in hoog tempo wordt God nagejaagd (Collide), hebben zorgen voor morgen geen zin (Live) en is Gods genade overal (The Beauty of Grace). Geen half werk: veel belangrijker dan het gevoel mooi te zijn en gerotzooi met een vriendje is het te weten dat God van je houdt (The Situation en Love Is On The Run). Radicaal en uitgesproken vervolgt Krystal in Only You Make Me Happy (wat geld, roem, oppervlakkigheid en mode niet kunnen). Uiteindelijk, na het heftige Stand & Scream een ingetogen Hallelujah. Zoek niet verder naar krachtvoer voor en door tieners.

(Essential Records; Producer: Wizardz of Oz/Ian Eskelin; Stijl: rock)