Joy Willliams – Every Moment

      No Comments on Joy Willliams – Every Moment

Joy Williams Every moment

Every Moment: Joy Williams stopt op haar 23e als solo-artieste na een carrière van 5 jaar en 3 albums. Bewust is de laatste track Say Goodbye. Opener Any More Sure (Susan Ashton meets ZOEgirl) is de enige nieuwe track in dit 38 minuten durende, zonder songteksten, uitleg, achtergronden of bonusmateriaal uitgevoerde verzamelalbum. Vanaf de power ballads I Believe In You (van haar debuut uit 2001) en Every Moment (haalde in 2002 MTV), de pop/rock Hide en We van het 2005 album Genesis tot Here With Us van het multi-artist kerstalbum Come Let Us Adore Him staan erop. Voor ZOEgirl fans die Williams gemist hebben en liefhebbers van Rachael Lampa, Jaci Velasquez en Kelly Clarkson een leuke zijsprong.