Diverse artiesten – Gospel Nederland op z’n best

Dat Arjan van den Bijgaart via Ecovata al 18 jaar Nederlandse gospel promoot is bewonderenswaardig. De laatste jaren lijkt de ‘nedergospel’ weer in de lift te zitten met airplay op christelijke radiostations, eigen concerten en optredens tijdens bijvoorbeeld Flevo. Deze verzamelaar geeft met 18 artiesten en evenveel songs een actueel overzicht van het aanwezige talent. Van Kees Kraayenoord (All That I Want), Stonewashed (Blind), Orville (You Set Me On Fire), The Rock (Back To Where We Started) en Gerald Troost (100%) tot nieuwere namen als Gilbert Thera (gospel/worship in We Welcome You In This Place), Tylio Lobman (radio edit van Hold On) en Martin Brand (Gevoelsmens). Van veteranen als Wim Bevelander, Rob Favier en No Buts tot de Wervelband, Forever Worship, Annemieke Koelewijn en Reni & Elisa. Zeer uiteenlopend qua stijlen en aanpak, laagdrempelig en uitnodigend voor een nadere kennismaking.